Deep Zone Project

 

Album

 
 
 

ИЗТЕГЛИ "Най-Доброто от Deep Zone Project" в 8 часов дигитален албум (миксиран и немиксиран вариант).

Ще можете да се насладите на всички авторски песни и ремикси от създаването на групата до сега. Освен това, ще чуете първи най-новата продукция, която сме създали и искаме да споделим с Вас. Ще можете да видите и интересни кадри, които сме успели да запечатаме през годините.

Във файлът, който изтеглите, ще намерите събрани на едно място:


1. Миксиран вариант на албума – без паузи (8 едночасови микса на албума миксирани хармонично от DJ Dian Solo).
2. Немиксиран вариант на албума (125 Deep Zone песни, ремикси и колаборации с наши колеги: Графа, Криско, Миро, Михаела Филева, Белослава, Нина Николина, Камен Воденичаров ... и много други.)
3. Обложка на албума + track list.
4. БОНУС - интересни снимки на групата през годините. Вижте кои участваха и с кои изпълнители имахме удоволствието да работим.


В този специален албум, участват много популярни изпълнители, музиканти, композитори, текстописци, ремиксатори, диджеи, саунд дизайнери, продуценти оставили сърцата и таланта си в музиката си за ВАС. 

С най-добри чувства, бихме желали да споделим това музикално приключение, като Ви го предоставяме за ЛЕГАЛНО ИЗТЕГЛЯНЕ, чрез лесно и бързо разплащане с един СМС на цена 12 лв. с ДДС. Ставайки коректен собственик на този 8 часов албум, вие подпомагате нас, както и българската музика.

Deepzone album cover
А сега, от името на всички замесени в Deep Zone Project, Ви пожелаваме приятно слушане и изживяване на нашата музика!

Важно да знаете:

1. Когато натиснете бутона ИЗТЕГЛИ, четете внимателно и следвайте точно описаните инструкции в отделните стъпки: 1 – въвеждане на Вашият телефонен номер; 2 – въвеждане на пин-код, който сте получили като смс и 3 – след като въведете пин-кодът, ще бъдете върнати обратно на тази страница и ще започне изтеглянето на албума.
2. Независимо кой от двата начина за изтегляне сте избрали, задължително изчакайте, докато тегленето започне и НЕ затваряйте настоящия таб, нито браузъра, докато не завърши успешно свалянето на zip файла!
3. Изтеглянето да става САМО чрез НАСТОЛНИ КОМПЮТРИ и ЛАПТОПИ, а НЕ през смартфони.
4. Кодът за изтегляне важи до ПЪЛНОТО изтегляне на файла! В случай на прекъсване на връзката (или падане на батерията ви), можете да продължите свалянето до 100 процентовото изтегляне на албума, като натиснете Ctrl + J за да влезете в таб Downloads на браузъра и само натиснете Resume на файла, който трябва да ви се покаже най-отгоре в списъка.
5. Цена: 12 лв. (с ДДС) чрез смс, или безплатно при въвеждане на код от скреч-карта (която можете да получите на входа на клуба, в който Deep Zone имат участие - същата вечер).
6. Разплащането чрез СМС важи само за български мобилни оператори (Мтел, Telenor, Vivacom).
7. Големина на файл: 2.16 GB (моля, осигурете това пространство в хард диска Ви).


Our new album "Най-Доброто от Deep Zone Project ( BEST of Deep Zone Project )" - on iTunes and Spotify: