Deep Zone Project

 

News

 
 
 

19 January 2009"Let The Music Move Ya" - номер едно в най-продаваната европейска компилация

Песента Let The Music Move Ya (позната у нас с българската си версия “Лесно се възбуждам”) на Deep Zone попадна под номер едно в траклиста на чисто новата компилация с хитове Tuning Hitz 2009. Колекцията е най-продаваното заглавие в Скандинавия, излиза в няколко страни от Северна Европа и е смятана за един от най-престижните и касови сборни албуми на Стария континент.

 

Компания на Let The Music Move Ya правят новите суперхитове на имена като Тиесто, Армин ван Буурен, Лоран Волф, Дензъл, Фери Корстен, “Римини Проджект” и др. (всичко за компилацията тук:

Въпреки това, българската песен успява да се нареди на челна позиция и открива компилацията. Йоана краси и рекламния спот на колекцията, който можете да видите тук:

 

Според партньорите на Deep Zone в Скандинавия, парчето в момента е хит в страните от северна Европа и е в “А” плейлистите (максимално висока ротация) на повечето денс радиостанции. Песента е на висока ротация и в една от най-популярните музикални телевизии - холандската TMF (виж тук:)

 

В същото време музикалните компании, които издават Let The Music Move Ya в цял свят съобщават за голям успех на сингъла в редица страни. Deep Zone дори вече получиха предложение за спонсорирано мащабно турне в Китай, както и промо обиколки в по-близките Украйна и Румъния.

 

У нас пък музикантите работят по новия си сингъл Addicted To You, чийто видеоклип ще дебютира в музикалните телевизии до края на януари 2009. Песента все още не е ”подписана” в световен мащаб, а няколко водещи лейбъла вече се борят за правата й, определяйки Deep Zone като “машина за хитове”. В същото време всеки един от музикантите ще издаде и солов сингъл, като първият вече факт – парчето Chance To Love You на китаристът на проекта JuraTone и скандалната певица Lady B.       

 

 
 

back