Deep Zone Project

 

News

 
 
 
New video from Deep Zone Records: Rossko feat. Mike Johnson -

17 April 2009New video from Deep Zone Records: Rossko feat. Mike Johnson - "I Remember"

Ремиксатор номер едно у нас издава дебютния си сингъл

 

Най-добрият български ремиксатор – Rossko е готов с авторското си парче – “I Remember”. Вокалите към изпълнението са поверени на американския певец Майк Джонсън. Премиерата на видеото към I Remember е в предаването F1RST по MAD TV, днес, 13 април.

 

Най-успешният български ремиксатор – Rossko (от Deep Zone) издава своя дебютен сингъл. Парчето се нарича “I Remember”, и тъй като диджеят се чувства по-комфортно зад пулта, грамофоните и синтезатора, е поверил вокалите на диско легендата Майк Джонсън (2-4 Family). Песента е продуцирана от Deep Zone Records и е четвърти сингъл, излязъл от шапката на лейбъла за тази година – след “Addicted To You” на Deep Zone, “Целувка за сбогом” на Joanna Dark и “Chance To Love You” на JuraTone. Видеоклипът към изпълнението можете да гледате ексклузивно по MAD TV тази седмица.

 

Rossko е сред водещите диджеи в България вече 17 г., като за последните 10 г. продуцира и много денс парчета. През 1998 г. се запознава с DJ Dian и скоро двамата поставят основите на най-успешния денс/хаус проект в България – Deep Zone Project. Заедно с тях той има над 20 топ хита, четири национални турнета, множество международни участия и успехи. През миналата година пък нашумя в световен мащаб и в ролята си на ремиксатор, след като негова преработка на хаус класиката Music Is The Answer спечели второ място в конкурс, организиран от големия диджей Дани Теналия. Ремиксът на Rossko постигна престижното класиране сред цели 750 предложения от продуценти и ремиксатори от цял свят.

 

Новият му сингъл “I Remember” е нещо като солов дебют за диджея, който има зад гърба си много ъндърграунд клубни хитове, и сред водещите имена в жанра още от зората на денс музиката в България. Звученето на I Remember е романтично, топло и нежно, музиката е издържана в стила на най-актуалните тенденции в съвременния електронен саунд, а впечатление правят и леките забежки към комерсиалния вокален транс. Денс линията пък е подсилена от соулфул вокалите на Майк Джонсън а музиката е на китариста на Deep Zone - Джуратон (JuraTone). Романтичните нотки са в пълен унисон със силния любовен текст, дело отново на американеца.

 

Видеоклипът към I Remember можете да гледате и поръчвате по всички музикални телевизии.

 

 
 

back