Deep Zone Project

 

News

 
 
 
Ladies & Gents,

24 June 2009Ladies & Gents, "The Summer Is Here" - (Deep Zone latest video)

Deep Zone направиха плаж в центъра на София за новия си видеоклип – Лятото дойде”

 

Музикантите докараха 1 тон морски пясък за видеото, Йоанна стана водеща на времето, а диджеите Dian Solo и Rossko демонстрират уменията си под вода.

 

Видеоклипът към новия горещ сингъл на Deep Zone – “Лятото дойде” е вече готов. Музикантите осъществиха снимките в паузите между концертите от националното си турне, което преминава през 40 български града и включва 80 шоута. Специално за видеото, в студио в центъра на София бе докаран точно 1 тон морски пясък, който да пресъздаде плажната атмосфера и настроението на парчето.

 

Друг интересен момент от снимачната площадка е фактът, че диджеите на проекта Dian Solo (Дидо) и Rossko са направили първото по рода си подводно парти – заедно с грамофоните и цялата си техника са потопени в специални херметически кутии, заобиколени от вода.

 

Певицата на Deep ZoneJoanna Dark (Йоанна) пък се изявява като водеща на Времето и предрича уникални горещи дни с новия сингъл на групата “Лятото дойде”. JuraTone (Любомир Савов) се преобразил в ролята на телевизионен новинар на “Deep Zone Channel”, представяйки само добри новини.

 

Едно истинско лятно видео няма как да мине и без секси танцьорки. Шест страхотни момичта от балет “Ню Екс” показват в клипа танцовите си умения в оскъдно облекло. На припевите пък те също се включват в музикалния акомпанимент с уникални френски акордеончета.

 

Режисьор на лентата е Васил Стефанов а продуцент е агенцията която отговаря за всички участия и концертни изяви на Deep ZoneLiqueur Management.

 

Видеото към новия горещ сингъл на Deep Zone – “Лятото дойде”, вече се завъртя в ефира на музикалните телевизии и радиостанциите у нас.

 

 

 
 

back