Deep Zone Project

 

News

 
 
 
DEEP ZONE DJ’s и Явор (екс – Gravity Co) с уникално “План Б” шоу по Алфа радио

21 January 2010DEEP ZONE DJ’s и Явор (екс – Gravity Co) с уникално “План Б” шоу по Алфа радио

Това е най-новото предаване на Алфа радио в което главни действащи лица ще бъдат  двукратният диджей шампион на България и топ продуцент-ремиксатор – Dian Solo (по-познат като Дидо от DEEP ZONE), култовия екс-вокалист на Gravity CoЯвор (Yavor) и един от най-бързо прогресиращите продуцент-диджеи – Startrax.

Музикалната концепция на радио шоуто преставлява уникалните диджей сетове на Dian Solo и Startrax, върху които се изсипват кадифените вокали на Явор, превръщайки този едночасов микс в перфектната подгрявка за вашето петъчно парти. Стилистиката е в нюансите на progressive, tech house, techno  - миксирани и поднесени с висш пилотаж от едни от най-уважаваните играчи на българската денс сцена.

За новото предаване Дидо споделя: “ Това радио шоу няма да има нищо общо с това което правим като DEEP ZONE, нито пък ще има нещо общо с това което Явор е правил с Gravity Co. Просто искаме да покажем  по– ъндърграунд музиката която ни кефи и пускаме като диджеи на наши клубни участия с Явор. За това сме  кръстили този проект “ План Б” и искаме да дадем на хората една друга алтернатива на това, което се случва в България. Сигурен съм, че това радио шоу ще бъде доста слушано от всички, които в петък вечер по това време се отправят към клуба. Хубаво е човек да има План Б за вечерта”.

След всяко излъчване предаването ще бъде предоставяно за изтегляне от официалния сайт на DEEP ZONE (www.deepzoneproject.com) както и в интернет страницата на Алфа радио (www.alpharadio.bg).   

 

 

 

 
 

back