Deep Zone Project

 

News

 
 
 
Китариста на DEEP ZONE - JuraTone отбелязва 40 г. на сцена с КОНЦЕРТ в Sofia Live club на 21 Април (сряда) от 21.00 ч.

13 April 2010Китариста на DEEP ZONE - JuraTone отбелязва 40 г. на сцена с КОНЦЕРТ в Sofia Live club на 21 Април (сряда) от 21.00 ч.

40 години на сцена отбелязва китариста на DEEP ZONE – JuraTone.

С внушителен парти-концерт ще отбележи своите 40 години на сцена култовия китарист на една от най-успешните български групи – Deep Zone. Под артистичния си псевдоним JuraTone (Джуратоун) Любомир Савов, както е истинското му име, продължава да дава от своя талант, умения и опит участвайки наравно във всички проекти на своите по-млади колеги в групата, единия от който му е син. 

Концертът озаглавен „ JuraTone след 40” ще се състои в „София Лайв Клуб” на 21 Април от 21.00 ч. и ще събере на една сцена едни от най-популярните български изпълнители като: Васил Петров, Мария Илиева, Искрен Пецов, Петър Салчев, Lady B, Криста, Явор /ex Gravity co./, Цветелин Атанасов, Shiny Dolls, Краси Гюлмезов, Joanna Dark & DJ Dian Solo. 

 

Специално за събитието от САЩ ще пристигне и колоритната соул певица Йоланда Грейвс (Yolanda Graves) която ще изпълни някои от авторските песни на JuraTone.

Съставен е бенд от 14 именити инструменталисти с музикален директор Ангел Заберски, а мултимедийните ефекти са поверени в ръцете на топ дигитални дизайнери. 

Композициите, включително и авторските са подбрани в стил много близък и любим за JuraTone и не-толкова характерен и познат за публиката от изявите му през последните 10 години със Deep Zone Project. 

Първата част на концерта стартира с песни от репертоара на Geоrge Benson, а във втората част ще бъдат представени фънки композициитe на JuraTone в нови лайф аранжименти. За предстоящото събитие Любо с усмивка споделя:

„Причините за реализацията на този проект са няколко. Събирането и музицирането на толкова индивидуални, характерни и известни изпълнители на една сцена само по себе си е експеримент и предизвикателство. А и от първата ми професионална изява до днес са минали 40 години. Приятно слушане и забавление!”

Със сигурност това ще е един от парти - концертите които не бива да се пропускат. За това събитието е планирано в средата на седмицата (21 Април – Сряда) в удобно за всички време със старт 21.00 ч.

 

Повече за JuraTone можете да прочетете от този линк: 

http://www.deepzoneproject.com/about/maestro-savov/

 

 
 

back