Deep Zone Project

 

News

 
 
 
Finally !!! The video of

30 April 2010Finally !!! The video of "Rise Again" by Dian Solo feat. Yavor is here !!!

 

Българска песен звучи в Лас Вегас

Екс- вокалистът на култовата група Gravity Co излиза от затишието което последва след напускането му на групата. Това се случи след покана за съвместен проект с друг виден музикален представител –  DJ Dian Solo от Deep Zone. След няколко работни срещи двамата установили, че са на едни и същи музикални честоти и не след дълго първата им авторска песен вече е факт. Тя се казва „Rise Again” и се пее за това как човек със силата на вярата може да изплува нагоре след като е имал куп проблеми и неприятности които съдбата му е поднесла. Песента може да бъде чута тук: http://www.deepzoneproject.com/about/dj-dian/  .

Видеоклипа който е заснет в Лас Вегас и София вече се върти на тежка ротация в музикалните телевизии в България и в „града на греха”. Ето линк към видеото: http://www.youtube.com/watch?v=G83dZPIQy2s 

По време на двуседмичното си диджей турне в градовете Лос Анджелис, Лас Вегас, Вашингтон и Чикаго, Дидо и неговите менажери за Северна Америка  “DJ Team” успяха да издействат разрeшение от кмета на Лас Вегас -  Оскар Гудман за снимките на видеото който  протекли при изключително тежки условия тъй като Дидо е трябвало да върви срещу 30 000 бягащи мъже и жени участващи в ежегодния “Лас Вегас Рок енд Рол Маратон”.  Довършителните снимки са направени в град София a режисьор на лентата е Доби Николов.

Освен авторска продукция двамата направиха ежеседмично радио шоу „План Б” което се излъчва всеки петък от 23.00 ч. по Алфа радио и зрелищен проект (на живо) който вече обикаля клубовете из страната. Уникална комбинация между DJ сетовете на Dian Solo (Deep Zone) върху които ще се сипе кадифения глас на Явор (Yavor). Стилистиката е: Progressive, Tech House,  и дуото обещава нещо невиждано и нечувано досега което не трябва да се пропуска. Към звездния екип се е присъединил и новия член на групата Deep Zone – Алекс Кипров младши (Startrax – син на именитият композитор на Лили Иванова)  който ще прави въвеждащата подгрявка на многобройната тълпа която се изсипва на събитията. 

От тук: http://soundcloud.com/deep-zone/dian-solo-startrax-ft-yavor-dj-set-live-vocals-plan-b-part-7 

може да бъде преслушан първия им микс на живо който представя какво да се очаква от двамата за напред. 

В момента песента е официалния Номер 1 в класацията на БГ Радио. 

Видеото е реализирано с подкрепата на страхотните млека на Fibella Wave. 

 

Deep Zone Records PR Team

 

 

 
 

back