Deep Zone Project

 

News

 
 
 
Roger Sanchez is playing a Deep Zone track !!!

03 October 2011Roger Sanchez is playing a Deep Zone track !!!

Песента е в стил прогресив хаус с бългасрки фолклорен мотив и е дело на едни от най-активните ни диджеи и продуценти – Dian Solo и Startrax – двамата част от групата Deep Zone Project.  Вокалите са изпяти от Lady B която двамата диджеи вкарват в ново хаус амплоа.

Всъщност това е втори трак на Deep Zone който Roger Sanchez включва в радио шоуто си.
Преди 5 години той избра песента им  “Mystika” (с фолклорни напеви изпяти от Нина Николина)  измежду стотици интернационални продукции които му се изпращат всеки ден като анонсира, че е очарован от магнетичната енергия на денс музиката която идва от България.
Двамата диджеи не крият радостта си и споделят:
„Наистина много сме щастливи от тази новина и се радваме, че българска продукция ще звучи в едно от най-слушаните радио предавания в света което се е превърнало в барометър за най-доброто от съвременната денс музика. Благодарим на екипите на радио NOVA и БГ РАДИО за съдействието това да стане реалност. Това парче показва нашите истински клубни корени и няма нищо общо с това което правим в другия ни проект - Deep Zone който сме ориентирали към по-комерсиалната поп денс музика. ”
В момента целия екип на най-успешния ни експорт в този стил работи по секретен музикален проект който групата обещава да изненада всички – съвсем скоро.
 
Чуй парчето на Dian Solo & Startrax – “Ethnika” (feat. Lady B) с анонса на Roger Sanchez от тук:
Here you can listen to how Roger Sanchez is presenting the track in his "Release Yourself" radio show.

 
 

back